Bergamo Orio al Serio Vliegveld Milaan

Zeg het voort
Share

Het Bergamo Orio al Serio vliegveld wordt door luchtvaartmaatschappijen die er landen vaak vliegveld van Milaan genoemd, maar in werkelijkheid, zoals de naam al aangeeft, is het het vliegveld van Bergamo.

Weetjes Bergamo Orio al Serio Vliegveld Milaan

Adres en Openbaar Vervoer

Het adres is Via Aeroporto 13, Orio al Serio (tel. +39 035 326323). Verschillende maatschappijen bieden shuttlebusverbindingen van het vliegveld naar het centrale station van Milaan (Autostradale, Orioshuttle en Terravision). Autostradale heeft ook een bus naar het station Milan Lambrate. De maatschappij ATB verzorgt een busverbinding naar het station van Bergamo en Autostradale naar dat van Brescia. Orioshuttle heeft bussen naar Malpensa (het internationale vliegveld van Milaan). Ook naar Turijn is er een direkte busverbinding, d.m.v. de maatschappij Sadem.

RyanAir

Bergamo Orio al Serio wordt vooral gebruikt door de goedkope budget luchtvaartmaatschappij Ryanair. Vanuit Charleroi zijn er in de zomermaanden elke dag vluchten. Vanuit Eindhoven en Niederrhein is de frequentie slechts enkele keren per week.

Faciliteiten Bergamo Orio al Serio

Het vliegveld is geheel toegankelijk voor gehandicapten. Er is een parkeerplaats waar zo’n 5.000 auto’s terecht kunnen. De parkeertarieven variëren afhankelijk van de duur en de precieze plek waar U Uw auto achterlaat.

Er is een self service restaurant, een bar en een Duty Free winkel op het vliegveld. Hiernaast zijn er uiteraard een aantal winkels die kleding en andere mode-artikelen verkopen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *