Campania ArteCard, Museumkaart Napels

Zeg het voort
Share

Met de Campania ArteCard zijn heeft U gratis toegang tot verschillende bezienswaardigheden en evenementen in Napels en in de regio Campanië. De kaart is geldig bij een aantal musea, opgravingen, ondergrondse rondleidingen en theatervoorstellingen. Bovendien kunt U van het Unicocampania openbaar vervoerssysteem gebruik maken.

Weetjes Campania ArteCard (museumkaart Napels)

Er zijn verschillende versies van de Campania ArteCard. Het hangt ervan af hoe lang U in de omgeving blijft en wat U wilt bezoeken welke de beste optie is. De kaart is geldig bij maar liefst 40 toeristische attrakties in Napels en 80 in de regio Campanië. De goedkoopste kaart is enkel geldig in Napels zelf.

Een extra voordeel is dat U bij de op het initiatief aangesloten musea niet in de rij hoeft te gaan staan.

De verschillende soorten Campania ArteCard

  • De driedagenkaart voor Napels kost 21 Euro.
  • De Giovani-kaart ArteCard Napoli kost 12 Euro en is voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar uit EU landen. Het is verplicht op verzoek een geldig identiteitsbewijs te tonen.
  • De 3-dagen kaart voor Campanië is 32 Euro.
  • De weekkaart voor heel Campania kost 34 Euro (25 Euro voor jongeren tussen de 18 en 25).
  • De jaarkaart (Campania ArteCard 365) kost 43 Euro. Voor jongeren tussen de 18 en 25 is dit slechts 33 Euro.

De kaart gaat in op het moment dat hij voor het eerste gebruikt wordt en kan enkel gebruikt worden door de houder ervan.

Nuttige Informatie Campania ArteCard

  • Voor informatie kunt U telefoneren: 800 600 601 (vanuit Italië) of +39 0639967650 (met een mobieltje of vanuit buiten Italië). Het e-mail adres is: info@campaniartecard.it.
  • De Campania ArteCard kan gekocht worden bij de musea en andere bezienswaardigheden die bij het initiatief aangesloten zijn. Hij is ook te koop bij het Campania Artecard Infopoint in het centrale station van Napels. U kunt ook de telefoonnummers hierboven bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *