Laatste Nieuws Rome

Zeg het voort
Share

Op deze pagina kunt U het laatste nieuws lezen dat van belang kan zijn voor toeristen die de komende weken in Rome verblijven. Stakingen en andere eventuele vervoersproblemen, bezienswaardigheden die in de steigers staan, speciale openingen en belangrijke festivals, etc.

Laatste Nieuws Rome

Pantheon niet langer gratis

Na de Mond der Waarheid zal ook een bezoek aan het Pantheon niet langer gratis zijn. De bedoeling is dat dit vanaf 1 Januari 2018 het geval zal zijn. Aangezien het gebouw officiëel nog steeds een kerk is weet men nog niet proecies hoe alles te organizeren.

Mond der Waarheid Gaat Geld Kosten

Mond der Waarheid RomeVanaf September 2016 is het niet meer mogelijk om gratis foto’s van jezelf te laten maken met je hand in de Mond der Waarheid. Voor twee Euro mag je niet meer dan één enkele foto laten maken. Men heeft het geld nodig om de Santa Maria in Cosmedin Kerk te restaureren.

Heropening Santa Maria Antiqua Kerk

Ter gelegenheid van de heropening van de Santa Maria Antiqua Kerk is een tentoonstelling georganizeerd met als titel “Santa Maria Antiqua. Tussen Rome en Byzantium”.

Rome In de Steigers

Na een lange restauratie zijn de Spaanse Trappen weer toegankelijk voor het publiek. Op het moment staan er dus geen belangrijke bezienswaardigheden in de steigers, wat een wonder mag heten.

Luneur Amusementspark

Na jarenlang gesloten geweest te zijn gaat het Luneur Amusementspark op 27 Oktober 2016 weer open. Aan delen van het park wordt nog gewerkt, dus kinderen kunnen nog niet van alle attrakties genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *