2017 Winteruitverkoop Rome

Zeg het voort
Share

In tijden van crisis en economische onzekerheid is het misschien aan te raden om aan de naderende kerstperiode voorbij te gaan en meteen te denken aan het begin van het nieuwe jaar wanneer de jaarlijkse winteruitverkoop in Rome en de rest van Italië weer begint.

Weetjes 2017 Winteruitverkoop Rome

De uitverkoop in Rome begint op 5 Januari 2017 en vanaf dat moment zullen de Romeinse winkels, winkelcentra en outlets hun waren zes weken lang aanbieden tegen een kortingsprijs die soms wel 60% lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs. Deze periode is dan ook een uitstekende tijd om een vakantie in Rome te combineren met een geslaagde koopjesjacht. Het Italiaanse woord voor uitverkoop is saldi.

Openbaar Vervoer Winteruitverkoop Rome

Zoals altijd zullen in de eerste week van de uitverkoop extra bussen ingezet worden om bezoekers sneller naar de belangrijkste winkelstraten (Via del Corso, Via Condotti, Via Nazionale, Via Cola di Rienzo), winkelcentra (Galleria Alberto Sordi) en outlets als de Castel Romano Designer Outlet te vervoeren. Vorig jaar was er ook een speciale bus, die de shopaholics van de ene winkelstraat naar de andere winkelijk brengt. Deze elektrische bus heet FreeRomaPass en is gratis. Het is nog niet bekend of die ook in 2017 weer ingezetgaat worden.

Waar U op moet Letten tijdens de Uitverkoop

Houd goed in de gaten dat de winkeliers een aantal regels in acht nemen, waarvan de belangrijkste is dat behalve de kortingsprijs ook de oorspronkelijke prijs en het kortingspercentage duidelijk zichtbaar aangegeven dienen te zijn. Ook mogen ze niet weigeren een artikel te ruilen, mits U het kassabonnetje kunt tonen. Wanneer ze gedurende normale verkoopperiodes creditcards accepteren dienen winkels dit ook tijdens de uitverkoop te doen.

Goedkope B&B Januari 2017 in Rome

In deze periode is akkomodatie natuurlijk ook niet erg duur nadat de nieuwjaars-drukte eenmaal voorbij is. Uiteraard bieden wij in de Little Italy Bed and Breakfast Rome ook erg lage tarieven gedurende de winteruitverkoop in Rome.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *